Matongroep, verwerking van sloopafval, renovatie en afvalcontainer verhuur

Rolcontainers
Heeft u bedrijfsafval en wilt u dat dit op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt?
Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas.

Kunstof
240 liter   – bedrijfsafval, papier, folie en glas
660 liter   – bedrijfsafval, papier, folie en glas
1100 liter – bedrijfsafval, papier en folie
1700 liter – bedrijfsafval, papier en folie

Staal
2500 liter – bedrijfsaval, papier en folie
5000 liter – bedrijfsafval, papier en folie

 

Door het gebruik van deze verschillende kleuren(grijs=afval, blauw=papier) wordt afval scheiden eenvoudiger. Middels de inzet van de juiste inhoudsmaat van deze containers wordt de scheiding van afval en papier ook bevorderd. Voor vele bedrijven is het dan ook zinvol om meerdere containers met een kleinere inhoudsmaat in te zetten in plaats van een groot volume rolcontainer.Het verplaatsen van een kunststof rolcontainer is natuurlijk ook prettiger voor de medewerkers, de stalen groot volume containers zijn lastiger te verplaatsen.

De reiniging van deze kunststof containers is ook zeer eenvoudig. De 660 en 1100 liter zijn voorzien van een draaidop in de bodem, na reiniging kunt u het water er simpelweg uit laten lopen. Wij kunnen deze containers ook, middels een vast abonnement of eenmalig (op afroep) voor u reinigen.

Stalen rolcontainers van 2500 en 5000 liter
Voor die bedrijven die aangewezen zijn op deze groot volume rolcontainers bieden wij u ook deze robuuste stalen container aan. Ze zijn inzetbaar voor zowel bedrijfsafval als papier / karton en folie.

Eigen kraakperswagen
Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eenmaal per 4 weken. Wij stemmen graag met u de juiste ledigingsfrequentie af en deze kan, indien nodig, ook nog aangepast worden.

Samenwerking zonder (meerjarige) contracten
Als Maton Groep zijn we van mening dat we ook met uw bedrijf samenwerken op basis van de gemaakte afspraken. Vervolgens moeten wij er voor zorgen dat wij volgens die afspraken werken. Mocht daar iets in haperen dan lossen we dat op. We trachten ons ook hierin zo flexibel mogelijk op te stellen.
Deze werkwijze vormt dan ook de basis van onze samenwerking.Wij willen graag tot in lengte van jaren met u samen werken, onze werkwijze moet dat bewerkstelligen.

P1130328

Meer info
Wanneer u graag meer informatie ontvangt over rolcontainers, neemt u dan gerust contact op met het kantoor van Maton Groep op telefoonnummer 0416-281 468 of e-mail naar  info@matongroep.nl